Ја прославуваме кинеската Нова година и продолжуваме да обезбедуваме висококвалитетни заштитни чевли

Нашиот оддел за производство е на одмор од 5 февруариthдо 26 февруариth, а вработените во канцеларијата се на одмор од 9 февруариthдо 18 февруариth. Please email gnz@gnz-china.com if you have any questions during the holidays. During the holiday, the email reply is not timely, we will reply as soon as we see it. Or you can click the link to jump to the КОНТАКТИРАЈТЕ НЕстраница.

Бидејќи доаѓа кинеската Нова Година на Змејот и го славиме Пролетниот фестивал, GNZBOOTS е возбуден да им ја претстави нашата палета на заштитни чевли на сите купувачи.

Кинеската Нова Година на Змејот е време на славење и нови почетоци.Со цел да обезбедиме подобри чизми и да ги задоволиме потребите на нашите клиенти, внимателно подигнавме четири категории на заштитни чизми: заштитни чизми за дожд од PVC, чизми за дожд EVA, заштитни кожени чевли Goodyear-welt и заштитни кожени чизми со ѓон.

Во GNZBOOTS, ја знаеме важноста да понудиме висококвалитетни челични чизми кои ги задоволуваат различните потреби на нашите клиенти.Додека го славиме Кинескиот пролетен фестивал, ве покануваме да ја истражите нашата палета на обувки и да ја искусите удобноста, заштитата и стилот што ги нудат нашите производи.

Со посета на нашата веб-страница, ќе најдете детални информации за секоја од нашите категории на чевли за дожд или кожни чевли, заедно со спецификациите на производот и опциите за големина.Нашиот кориснички интерфејс ви го олеснува прелистувањето, избирањето и купувањето на саканите безбедносни обувки од удобноста на вашиот дом.

Во прославата на Кинескиот пролетен фестивал, GNZBOOTS е посветена на обезбедување подобри заштитни чевли за сите купувачи.Без разлика дали ви требаат заштитни ПВЦ чизми за активности на отворено, EVA работни заштитни чевли за секојдневно носење, Goodyear Welt Safety работни чевли за свечени прилики или чевли за инјектирање PU за тешки работи, ги имаме совршените производи за вас.

Ви благодариме за поддршката на клиентите ширум светот.Со нетрпение очекуваме да ви посакаме добредојде на нашата веб-страница и да ви помогнеме да ја пронајдете вистинската стока за да ги задоволи вашите потреби.Во GNZBOOTS, вашата безбедност и задоволство се наши врвни приоритети, а ние сме посветени на испорака на висококвалитетни чевли кои обезбедуваат сигурна заштита и удобност во 2024 година. Среќен кинески пролетен фестивал и нека Годината на Змејот ви донесе просперитет и среќа!

dfgd


Време на објавување: 18 февруари 2024 година