Fa'amanatuina e le fale gaosimea le Mid-Autumn Festival ma le 'aiga o le 'au e fa'aleleia ai le felagolagoma'i

I le taimi o le mafanafana o le Mid-Autumn Festival, o le matou fale gaosimea, lea e lauiloa mo le faʻatauina atu o seevae saogalemu maualuga, na faia se taumafataga o le 'au e faʻatatau i le faʻaleleia o le autasi ma le faʻauo. Faatasi ai ma le 20 tausaga o le poto masani i pisinisi auina atu i fafo, ua avea le matou fale gaosi ma taʻitaʻi i le gaosiga o seevae saogalemu, aemaise lavaseevae timu saogalemumamanuia galuegamaseevae saogalemu.

O le fa'amoemoe sa faia i totonu o le fale talimalo i le lotoifale ma tu'ufa'atasia ai tagata faigaluega mai matagaluega eseese e fa'apupulaina le lagona o le lotogatasi ma sini tutusa. Na faatumulia le afiafi i talie, keke masina masani, ma gaoioiga malie na fuafuaina e faamalosia ai le sootaga i le va o tagata o le au. O le Mid-Autumn Festival, o se faʻamanatuga o le toe faʻafeiloaʻiga a le aiga, na maua ai le tulaga sili ona lelei mo lenei faʻamoemoe.

O le tautinoga a le matou fale gaosimea i le lelei ma le saogalemu o loʻo atagia i a matou oloa eseese. I le aluga o tausaga, ua matou faʻapitoa i le gaosiga oseevae saogalemu pvcmagoodyear welt saogalemu seevae pa'u, lea ua avea ma a tatou oloa fuʻa. O nei seevae e le gata ina lauiloa mo o latou tulaga maualuga o le saogalemu, ae faʻapea foi mo lo latou tumau ma le mafanafana, ma avea ai ma filifiliga muamua o pisinisi eseese i le lalolagi atoa.

I le taimi o le taumafataga o le afiafi, na faʻaaoga ai e le pulega le avanoa e faʻamaonia ai mea na ausia i le tausaga talu ai ma faʻataʻitaʻiina sini o le lumanaʻi. Sa faamamafa faapitoa le manuia o la tatouseevae vae u'amea maualaloma seevae galue pa'u i le maketi faavaomalo. Na matou fa'asoa fa'amatalaga mai tagata fa'amalieina ma pa'aga, fa'ailoa ai le fa'amaoni ma le lelei oa matou oloa.

O galuega faufale e aofia ai ta'aloga felagolagoma'i ma lu'itau e mana'omia ai le galulue fa'atasi ma mafaufauga fa'ata'atia, e atagia ai taumafaiga fa'atasi e mana'omia i a tatou galuega i aso uma. Na fa'amalosia tagata faigaluega e fefa'asoaa'i o latou poto masani ma manatu, fa'aleleia se si'osi'omaga o feso'ota'iga matala ma le fa'aaloalo.

A o matou tulimatai atu i se isi tausaga manuia, o le taumafataga o le Autumn Festival na faamanatu mai ia i matou le taua o le lotogatasi ma le galulue faatasi. O lo'o tumau pea le fa'amaoni a le matou fale gaosi oloa i le gaosia o seevae saogalemu, fa'atasi ma seevae timu matui pa'u seevaei le pito i luma oa tatou oloa ofoina. Faatasi ai ma se 'au malosi, maopoopo, o lo'o lelei lo tatou tulaga e fa'aauau ai la tatou tu masani o le tulaga lelei i totonu o le fale gaosi seevae saogalemu.


Taimi meli: Sep-14-2024