Fa'amalosia So'oga a Saina-Kazakhstan ma Fa'atau atu i fafo o seevae saogalemu

Talu ai nei, na asiasi atu ai Peresitene Xi Jinping i Kazakhstan, ma faʻaalia ai le malosi ma le va fealofani i le va o Saina ma Kazakhstan. Na toe faʻamautuina e atunuʻu e lua le latou felagolagomaʻi ma faʻateleina le alualu i luma i fefaʻatauaiga. E le gata i lea, o loʻo galulue faʻatasi itu e lua i le fausiaina o le "Belt and Road" ma le maualuga.

O le liliuina o le taulaiga i le pisinisi pisinisi, o se fale gaosi lauiloa ma 20 tausaga o le poto masani faʻapisinisi ma faʻapitoa i le faʻatau atu o seevae saogalemu na oʻo mai. E mitamita la matou fale gaosi oloa e tuʻuina atu seevae saogalemu maualuga i sitaili eseese e pei oPVC seevae timumaseevae pa'u saogalemu-mata'u vae.

O le asiasiga a Peresitene Xi Jinping i Kazakhstan e faʻamaonia ai le loloto o faigauo ma le galulue faʻatasi i le va o Saina ma Kazakhstan. E le gata o le lagolago malosi a atunuu e lua o le tasi i le isi, ae o latou sootaga tau tamaoaiga ma fefaatauaiga ua matua alualu i luma. O le tautinoga a itu uma e lua i le tulaga maualuga o le fausiaina o le "Belt and Road" e atagia ai le naunautaiga o itu uma e lua e unaʻia le atinaʻe gafataulimaina ma fesoʻotaʻiga.

I le taimi nei, i le pisinisi pisinisi, i le avea ai o se fale gaosi oloa faʻapitoa i le gaosiga o seevae saogalemu, ua avea i matou ma tagata faʻatau oloa lauiloa ma le luasefulu tausaga o le poto masani. O le poto ma le poto fa'apitoa tau alamanuia e mafai ai ona matou tu'uina atu ni seevae saogalemu eseese, e aofia ai seevae timu e tete'e suau'u ma e le maseesee ma seevae pa'u aisa-vae u'amea e fetaui ma mea e fiafia i ai tagata fa'atau eseese.

A'o fa'amalosia e le asiasiga a Peresitene Xi Jinping sootaga i le va o Saina ma Kazakhstan, o la matou tautinoga i le tu'uina atu o seevae saogalemu maualuga e fa'aalia atili ai lo matou fa'amaoni i le tulaga lelei ma le fa'amalieina o tagata fa'atau. O a matou fa'amaumauga manuia o oloa auina atu i fafo ma laina oloa eseese o se molimau lea i le lelei ma le fa'afouga e fa'aoso ai i luma le pisinisi seevae faigaluega.

I le faaiuga, o atinae lata mai i Saina-Kazakhstan sootaga faava o malo, faatasi ai ma le manuia ma le tomai o le Saogalemu Shoe Factory, ua faaalia ai le faaauauina o le tautinoga a atunuu uma e lua i le galulue faatasi, tulaga lelei ma le alualu i luma i le va o malo ma pisinisi.

图片 1

Taimi meli: Iul-09-2024