O Ta'aloga Olimipeka na fa'alauiloaina le atina'eina o fefa'ataua'iga i fafo o seevae saogalemu

A'o fa'aauau pea ona faatosina mai e le Olimipeka le au maimoa i le lalolagi atoa, o le a'afiaga o lenei fa'alavelave fa'avaomalo ua fa'alauteleina i tua atu o ta'aloga. Mo le tele o kamupani, o le Olimipeka o loʻo tuʻuina atu se faʻavae e faʻaalia ai a latou oloa ma auaunaga i le au maimoa faavaomalo, ma iu ai ina faʻamalosia le tamaoaiga o fefaʻatauaiga i fafo.

O se tasi o kamupani na fa'aaogaina le Olimipeka o se fale gaosi oloa e fa'apitoa i le fa'atauina atu o seevae saogalemu. Faatasi ai ma se 20 mataʻina le poto masani o oloa auina atu i fafo, ua avea lo matou falegaosimea o se taitai alamanuia, ofoina atu le tele o ituaigaseevae timu galuega PVC maualugae ausia tulaga fa'avaomalo.

Faatasi ai ma ana oloa eseese, o le taulaiga autu a le matou falegaosimea o le gaosia o le acid maseevae timu e tetee alkalimaGoodyear welt saogalemu pa'u seevae. O nei oloa autu e lua ua tutusa lelei ma le tautinoga a le fale gaosi oloa i le tuʻuina atu o seevae saogalemu muamua e faʻaoga uma ma faʻalelei. O seevae vai e le faʻafefeteina e faʻasaga i tulaga uma o le tau ma tuʻuina atu le puipuiga ma le faʻamafanafanaga e le mafaatusalia, ma avea ai ma filifiliga lauiloa i tagata faʻatau. I le isi itu, o leGoodyear welt pa'u seevaefa'atasi ai ma tamatama'i vae u'amea ma le fa'avae u'amea o lo'o fa'aalia ai le tu'ufa'atasiga a le falegaosimea i tufuga ma le tumau, ma avea ai ma mea e sailia i le maketi o le lalolagi.

O le faamamafa o loʻo tuʻuina atu e le matou fale gaosi oloa i nei oloa autu e lua o loʻo faʻamaonia ai la latou tautinoga e faʻafetaui manaoga o loʻo suia pea o tagata faʻatau faavaomalo. E ala i le fa'ailoaina o le ta'uta'ua o seevae timu a Ueligitone ma seevae pa'u povi saogalemu a Goodyear i lana fa'atau oloa e auina atu i fafo, o lo'o fa'amoemoe le matou falegaosi e fa'amalosia lona tulaga o se fa'atau oloa fa'atuatuaina ma fou i le alamanuia seevae seevae.

E le gata i lea, o le faʻalauiloaina manuia e le matou fale gaosi oloa i taimi o Taʻaloga Olimipeka o se faʻamaoniga foi lea o le aʻafia tele o lenei faʻalavelave faʻavaomalo i le tamaoaiga o fefaʻatauaiga i fafo. E ala i le faʻaogaina o le vaʻaia ma le vaʻavaʻai faʻavaomalo na aumaia e Taʻaloga Olimipeka, o pisinisi e pei o la matou fale gaosi oloa e mafai ona faʻalauteleina a latou pisinisi ma faia se sao taua i le tuputupu aʻe o fefaʻatauaiga i fafo.

I se aotelega, o Taaloga Olimipeka e mautinoa lava o loʻo i ai se sao taua i le atinaʻeina o le tamaoaiga o fefaʻatauaʻiga i fafo, ma o pisinisi e pei o le fale gaosi seevae saogalemu na faʻaaogaina le avanoa e faʻaalia ai a latou oloa i luga o le lalolagi atoa. Faatasi ai ma se tautinoga malosi i le lelei ma le faʻafouina, o loʻo faʻaauau pea ona faia e le matou fale gaosi ni laa tetele i le maketi faʻavaomalo, e taʻitaʻia ai le lumanaʻi o le faʻatau atu o seevae saogalemu ma ona seevae faʻamaʻi ma faʻamaʻi ma seevae timu ma seevae goodyear.

1

Taimi meli: Au-09-2024